Secretarul general al PPE, despre PSD: MINT, MINT

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Secretarul general al PPE, Antonio Lopez Isturiz-White, a declarat la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, că PSD foloseşte Bruxelles-ul drept "carne de tun", susţinând că social-democraţii mint atunci când afirmă că eurodeputaţii PNL distrug imaginea României, scrie  agerpres.


"Dacă cineva de aici crede că am venit de la Bruxelles pentru a vă spune cum se câştigă alegerile a greşit sala. Dumneavoastră ştiţi foarte bine cum se câştigă alegerile şi este o chestiune care vă diferenţiază de guvernul acestei ţări. Dumneavoastră, în următoarele alegeri prezidenţiale, europarlamentare, locale, parlamentare, veţi fi în legătură cu oamenii. Dumneavoastră nu veţi face ca PSD, partidul de guvernământ, şi anume să folosiţi Bruxelles-ul drept carne de tun. Aveţi mulţi ani în care aţi lucrat atât în Guvern, cât şi în Opoziţie pentru binele României şi al românilor. Pentru asta îi mulţumesc foarte mult domnului preşedinte Ludovic Orban, la al cărui congres de alegere am şi fost pentru a fi alături de dumneavoastră tocmai acum în preajma alegerilor europarlamentare", a spus Antonio Lopez Isturiz-White, în debutul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL.

"Indiferent cine este la guvernare, PNL se gândeşte la binele românilor. Nu înţeleg această manie a social-democraţilor de a spune că eurodeputaţii români din partea PNL distrug imaginea României la Bruxelles. Mint. Mint pentru că mie, personal, eurodeputaţii PNL din România mi-au cerut întotdeauna ca în declaraţiile mele să am întotdeauna în gând şi în suflet România. Nu pot să spun acelaşi lucru despre eurodeputaţii socialişti şi mă refer şi la Frans Timmermans, care candidează la preşedinţia CE, care critică România. Nu înţeleg această ipocrizie. Eurodeputaţii PNL, şi nu aş spune asta dacă nu aş fi sigur, vor munci pentru binele românilor", a afirmat Antonio Lopez Isturiz-White.

 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel