Se teme PSD de Kovesi, procuror-șef al UE? Iordache: Odată ajunsă acolo...

Andreea Cosma |
Data publicării:

Florin Iordache susține că PSD nu are de ce să se teamă dacă Laura Codruța Kovesi va obține funcția de procuror șef european. 

Întrebat cum și explică susținerea pe celor de la Bruxelles pentru Kovesi, deputatul PSD a declarat la Digi24 că a fost un ,,vot politic”. 

"Dumneavoastră înţelegeţi că acolo, nişte eurodeputaţi din diverse partide politice au votat într-un fel sau altul. Deci ăla e un vot politic."

 

Florin Iordache a spus apoi că PSD nu are motive să se teamă de o eventuală reuşită a Laurei Codruţa Kovesi la şefia Parchetului European.

"Nu avem de ce ne teme, în niciun caz. Odată ajunsă acolo, cred că se va... cel care va conduce Parchetul European trebuie să se supună unor reguli şi norme europene. (...) Din câte ştiu eu, sunt cel puţin cinci state care nu au dorit să aibă acest procuror european. (...) Noi am venit nu nişte argumente şi am demonstrat în ţară că au existat nişte lacune în actul de management, că de fapt aici e problema. Am demonstrat cu fapte, cu oameni care au avut de suferit prin lispa acestei implicări", a mai spus Florin Iordache la Digi24.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel