Scoția. Bărbat BĂTUT de iubita ROMÂNCĂ. A refuzat ca femeia să îi danseze

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
O româncă a fost arestată șapte ani mai târziu, după ce a jefuit un bărbat pe care l-a ademenit în dormitor
O româncă a fost arestată șapte ani mai târziu, după ce a jefuit un bărbat pe care l-a ademenit în dormitor

O româncă din Scoția a fost găsită vinovată pentru că și-a bătut iubitul. Se pare că bărbatul a refuzat ca românca să îi danseze în brațe, așa că aceasta s-a enervat și a început să îl bată cu pumnii și cu picioarele.

Vasilica Despa, o româncă în vârstă de 44 ani s-a enervat teribil atunci când iubitul ei, scoțian, nu a vrut ca ea să îi danseze în brațe. Se pare că femeia era beată în acel moment și a început să danseze lasciv. 

Supărată din cauza refuzului scoțianului, românca a început să îl bată cu pumnii și cu picioarele. Mai mult decât atât, aceasta i-a spart și o farfurie în cap. 

Bărbatul nu a ripostat și a încasat zeci de lovituri. La un moment dat, scoțianul s-a baricadat în dormitor de unde a sunat la poliție pentru ajutor. Însă, românca a reușit să intre peste el unde a continuat să îl lovească chiar și atunci când acesta vorbea la telefon cu poliția. 

A fost nevoie de doi polițiști pentru ca femeia să fie imobilizată. Românca era dezbrăcată de la brâu în sus. 

În timpul procesului, scoțianul a declarat că iubita lui s-a transformat în câteva secunde într-un monstru care nu semăna cu femeia de care se îndrăgostise.

"Am luat o decizie cu privire la ce să fac. Nu era Vasilica pe care o știam. Am pus mâna pe telefon şi am sunat la Poliţie, iar ea mă lovea în continuare", a declarat bărbatul.

Românca a fost găsită vinovată de curtea din Pert. Sentința urmează să îi fie comunicată femeii în scurt timp, potrivit mirror.co.uk. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel