Schimbare la Ministerul Diasporei

Raluca Andrei |
Data actualizării: | Data publicării:
Guvern Dăncilă
Guvern Dăncilă

Secretarul de stat, Veaceslav Șaramet, din cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni (MRP) a fost eliberat din funcție. În locul acestuia vine președintele filialei PSD în Republica Moldova, Victor Alexeev.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă l-a numit, astăzi, pe președintele filialei PSD  România în Republica Moldova, Victor Alexeev, în funcţia de secretar de stat la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Decizia a fost publicată în urmă cu scurt timp în Monitorul Oficial.

De asemenea, premierul l-a eliberat din funcția de secretar de stat la MRP pe Veaceslav Şaramet.

Victor Alexeev, om de afaceri şi director comercial şi pentru dezvoltare al unei companii mixte moldo-irlandeze, s-a născut la data de 7 aprilie 1966. A absolvit Institutul Agricol din Chişinău şi Academia de Administrare Publică de pe lângă Guvernul Republicii Moldova (în prezent, de pe lângă Președinția Republicii Moldova).

Potrivit biografiei de pe blogul său personal, președintele filialei PSD România în Republica Moldova fost gratificat cu distincţiile „Vulturul de Aur” (2000),  „Pentru serviciul impecabil” (2000), „Colaborator eminent” (2001) şi este cavaler al „Crucii pentru Merit” (2007).

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel