Scene șocante la Tecuci: un bărbat a bătut doi copii cu pumnii și picioarele în fața blocului - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un bărbat din Tecuci este cercetat de Poliţie după ce ar fi agresat doi adolescenţi, deranjat că aceştia făceau gălăgie în faţa blocului în care locuia, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi. 

Potrivit IPJ Galaţi, la sfârşitul săptămânii, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată la numărul de urgenţă 112, despre faptul că doi adolescenţi ar fi fost agresaţi fizic, în faţa unui imobil din municipiu.

Conform primelor cercetări efectuate de echipajul de poliţie care a mers la faţa locului, "doi adolescenţi, de 16 ani, ar fi fost agresaţi fizic de un bărbat, de 47 de ani, deranjat de faptul că aceştia ar fi făcut gălăgie, în faţa blocului în care locuieşte".

În imagini se vede cum un bărbat lovește mai întâi cu pumnul o tânără, pe care o doboară la pământ. Acesta își îndreaptă apoi furia către un alt tânăr, pe care îl lovește cu pumnii și picioarele, potrivit realitatea.net.

Martorii spun că bărbatul a ieșit din bloc și a început să-i înjure pe copii. Acesta ar fi agresat-o și pe adolescenta care a filmat incidentul.

Adolescenţii au refuzat intervenţia unui echipaj al Ambulanţei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care s-a produs incidentul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel