Scene de groază în Bosnia. Ultrașii au vrut să-i ardă de vii pe arbitri

Georgiana Dragomir |
Data publicării:
Mașina unor arbitri din Bosnia, făcută scrum
Mașina unor arbitri din Bosnia, făcută scrum

Fotbalul s-a transformat în violență extremă în Bosnia. Fanii clubului Velez Mostar au incediat mașina unor arbitri, nemulțumiți de rezultatele de la Campionatul de Fotbal din această țară.

Mașină incendiată, fum, urmăriri ca în filme, acestea au fost imaginile zilei în Bosnia Herțegovina, relatează AFP. Poliția a intervenit de urgență pentru a pune stoo violențelor provocate de ultrași, iar urmărirea  a fost ca în filme. Arbitrii au fost atacați de mai mulți suporteri ai echipei locale, care au încercat să le dea foc la propriu. Totul s-a întâmplat în drum spre casă,  într-un tunel, menționează sursa citată. Suporterii  au blocat  au blocat autoturismul, apoi i-au dat focul.

Poiiția a anunțat în această după-amiază că a făcut primele rețineri. În urma acestui atac, o persoană a fost grav rănită și primește îngrijiri la Spitalul din Jablanica.

Scene de groază în Bosnia. Mașina unor arbitri, făcută scrum

 

Fanii echipei din Motsar au devenit violenți, după ce un arbitru a decis să încheie meciul înainte de finalul regulamentar. Astfel, s-au decis să se răzbune în cel mai crunt mod, inclusiv pe suporterii echipei oaspete, notează AFP.

„După ce au avariat maşina, au aruncat asupra ei o torţă aprinsă. O persoană rănită a fost internată în spital”, a declarat un reprezentant al poliţiei locale, conform sursei citate.

Îngrijorați de numărul violențelor extreme de la meciurile de fotbal, parlamentarii europeni au decis să schimbe regulamentul meciurilor, astfel încât ultrașii să nu mai aibă acces pe stadioane.

[citeste si]

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel