Scene de coșmar în Germania. Un șofer român a trecut cu cisterna peste o ciclistă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Scene de coșmar în orașul Harburg. După ce a plecat de la un semafor, un camion, condus de un român, a trecut peste o biciclistă Șoferul a oprit după ce a auzit țipetele oamenilor.

Un biciclist a fost prins sub roțile unui camion, miercuri după-amiază, la Harburg. Potrivit primelor informații, o ciclistă de 22 de ani, a fost lovit de un ansamblu cap tractor și remorcă cisternă care stătea în spatele ei la semafor.

Când semaforul s-a schimbat în verde, ambii au plecat și s-a produs o coliziune între cei doi, în urma căreia femeia a căzut la pământ. Cu țipetele  și intervenția imediată a martorilor accidentului, șoferul camionului și-a oprit echipajul, dar s-a oprit cu roata din față dreaptă pe un picior al ciclistei.

Bărbatul de 41 de ani, de naționalitate română, a resetat imediat camionul. Biciclista a suferit o leziune la picior și a fost dus la spital cu o ambulanță pentru tratament internat. Nu există pericol pentru viață. Bicicleta sa de curse a fost complet distrusă.

Potrivit constatărilor inițiale, șoferul de camion care a provocat accidentul presupusese că biciclistul plecase pe partea dreaptă, puțin timp înaintea sa. De ce nu l-a văzut pe biciclist pe măsură ce ea era pe punctul de a continua, face obiectul unor investigații suplimentare efectuate de anchetatorii de accidente de la Verkehrsstaffel Süd (VD 42).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel