Scenă violentă pe o stradă din Slatina: O femeie a fost înjunghiată în stradă de soţul cu care se afla în proces de divorţ

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O femeie a fost înjunghiată în stradă, luni dimineaţă, de soţul ei, cu care se afla în proces de divorţ, fiind transportată la spital, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt. Scenă violentă pe o stradă din Slatina: O femeie 

IPJ Olt precizează într-un comunicat a fost sesizat prin apel unic de urgenţă 112 de un bărbat, de 43 de ani, cu privire la faptul că în municipiul Slatina, pe strada Crişan, o femeie ar fi fost înjunghiată şi ar prezenta leziuni în zona gâtului şi a spatelui, iar autorul a părăsit locul faptei.

"La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, de 41 de ani, în timp ce se afla în staţia de microbuz, ar fi lovit-o, cu un obiect tăietor-înţepător, pe soţia sa, cu care se află în proces de divorţ, aceştia fiind despărţiţi în fapt", mai anunţă IPJ Olt.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Bărbatul a fost depistat de poliţişti la domiciliul său, fiind condus la sediul poliţiei pentru audieri. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel