SCANDAL la Antena 3. Codrin Ștefănescu a luat FOC, în direct: „Să-și facă cruce!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, a lansat atacuri dure în această după-amiază, la Antena 3, la adresa celor care au făcut textul moțiunii de cenzură catalogându-l drept „grotesc”. Deputatului liberal Tinel Gheorghe a răbufnit și a susținut faptul că un asemenea limbaj a „prăbușit” PSD la alegerile europarlamentare.

Redăm câteva dintre replicile acide dintre Codrin Ștefănescu și Tinel Gheorghe.

Codrin Ștefănescu: „Cred că nici ei (n.r. - membrii din Opoziție) nu vor vota acest text (n.r. - al moțiunii de cenzură). Este un amalgam de nerozii cum n-a văzut nimeni. După textul lor suntem în război cu Comisia Europeană, cu comisia de la Veneția, cu scandalul din Cimitir (n.r. - din Valea Uzului). Eu fac un apel la Ponta și la foștii colegi din PSD spunându-le în felul următor: fraților, cu toate supărările voastre, chiar nu puteți vota o asemenea mizerie de text! Chiar nu se poate să aprobați o asemenea aberație, o asemenea chestie care incită la violență și un asemenea text grotesc. Este imposibil! Recomand tuturor să găsească textul pe net, să-l citească și să-și facă cruce. Ca să înțeleagă toată lumea cine vrea să ajungă la putere.”

Tinel Gheorghe: „Un asemenea limbaj și comportamentul ăsta al liderilor PSD a prăbușit PSD la votul din 26 (n.r. - alegerile europarlamentare). Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu în fruntea PSD și acest tip de analiză politică cu jigniri cât cuprinde a prăbușit PSD-ul”

Codrin Ștefănescu: „Eu vorbeam doar despre moțiune!”

Tinel Gheorghe: „Dacă se continuă cu același limbaj și cu același tip de analiză publică a unora care am crezut că au fost îndepărtați din conducerea partidului, să nu se mire PSD că va ajunge la 15% în perioada imediat următoare.”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel