Scandal în USR: Alegeri fraudate în filiala Diaspora și bani cheltuiți discreționar de partid

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Deputatul USR, Andrei Lupu, face acuzații grave la adresa actualei conduceri a partidului și prevestește că Dacian Cioloș ar putea fi urmat de foarte mulți membri într-o nouă construcție. 

Deputatul USR, Andrei Lupu, a declarat, în cadrul unui interviu acordat Spotmedia.ro, că actuala conducere a partidului a refuzat un audit asupra banilor cheltuiți de partid. Totodată, se pare că există suspiciuni de fraudă la alegerile din USR Diaspora.

"Dacian Cioloș a propus două auditări: în privința modului în care au fost administrați banii până în acel moment și în privința modului în care s-au desfășurat alegerile în cadrul filialei Diaspora, cea mai mare după București. Ambele au fost aprobate în BN și apoi blocate.

În cazul auditării alegerilor, argumentul, absolut pueril, a fost: contractantul serviciilor de audit e filiala Diaspora, iar președintele ei nu vrea să semneze cererea de auditare formulată către societatea terță de auditare.

Toată lumea știa în partid că acolo au fost niște probleme grave, de exemplu, zeci de voturi de pe un singur IP. Deci aici neîncrederea s-a propagat ca bulgarele de zăpadă în partid.

În cazul auditului financiar, problema e chiar mai gravă. Secretariatul general, care administrează acești bani, a blocat accesul la documente al echipei de auditare alcătuită din experți financiari", a declarat Andrei Lupu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel