Scandal în PSD după desemnarea Vioricăi Dăncilă drept candidat. Liviu Pleșoianu: Sforarii de serviciu au candidată

Narcis Popa / 25 aug 2019, 09:14 Salveaza PDF Comentarii

Liviu Pleșoianu a reacționat, sâmbătă, pe Facebook, după Congresul PSD, afirmând că „partidul CEx și sforarii de serviciu au candidată” la prezidențiale, pe Viorica Dăncilă. El a adăugat că nu va renunța la candidatura sa de independent. 

Partidul CEX și sforarii de serviciu au candidată. Treaba lor... Eu voi candida din partea românilor liberi, a oamenilor care au crezut și în 2012, și în 2016 în posibilitatea: de a ne ridica din genunchi (nu de a lustrui fericiți pantofii altora); de a avea o justiție adevărată (nu una care distruge sufletul unui copil târându-l pe jos la propriu); de a reașeza România în destinul său de țară menită să creeze punți între țări (nu de stat vasal mulțumit să fie mereu mutat de alții pe o tablă de șah ce nu-i aparține); de a reașeza ființa omenească în centru și de a reumaniza profund societatea, politica, educația, relațiile de muncă (nu de a continua să construim castele de nisip care se vor răsturna la cea mai mică adiere de vânt);

de a face politica OMULUI LIBER (nu de a fi marioneta unor grupări, interne sau externe, de interese economice sau politice, din zona ieșită din matcă a serviciilor sau a altor organizații metastatale); de a prețui rădăcinile spirituale și culturale ale acestui neam (nu de a deveni clone lipsite de identitate proprie încolonate spre prăpastia așa-zisului "progresism"); de a aduce în prim-plan oameni curați și dornici să-și ajute semenii (nu politruci și ipocriți înregimentați care mimează prost grija față de ființa omenească)!”, a scris Liviu Pleșoianu, pe Facebook.

Deputatul PSD invită oamenii să îl susțină în cursa sa de independent la alegerile din noiembrie.

„Vă invit pe dumneavoastră, oamenii demni și liberi ai acestui neam, să dăm mână cu mână și să încingem o horă vie a unirii care să învingă orice calcule politice meschine, orice planuri oculte care se fac peste noi și peste toate! Voi candida ca independent la alegerile prezidențiale din acest an, cu susținerea tuturor celor care cred în acest mesaj! La 30 de ani de la Revoluție, Fie să triumfe curajul, nu frica, fie să triumfe dreptatea, nu injustiția, fie să triumfe vorba liberă a omului liber, nu tăcerea vinovată, fie să triumfe România, nu... "Românica"!”, a adăugat Pleșoianu.

PSD a validat-o în Congresul de sâmbătă pe Viorica Dăncilă drept candidatul PSD la alegerile prezidențiale.


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy