SCANDAL Bădulescu - Nicuşor Dan. Denise Rifai prezintă SCORUL: "A fost DELIR! Credeţi-mă ce zic!" Cine a punctat dintre cei doi?

Andreea Cosma |
Data publicării:

Denise Rifai a comentat scandalul zilei dintre viceprimarul Aurelian Bădulescu şi Nicuşor Dan, candidatul Opoziţiei la Primăria Capitalei şi a analizat cui i-a adus un câştig electoral această scenă.

"Sa comentez si eu, zic, scena conferintei de presa de astazi a domnului Nicusor Dan.

A fost DELIR! 

Problema e ca pana si pe ND il pufnea rasul de prezenta lui Badulescu. A fost ... cumva!

Si nu m a revoltat deloc prezenta lui Badulescu. Pentru ca nici Nicusor nu era prea revoltat. A parut cumva asa ... o piesa de teatru montata adhoc.

Cu alte cuvinte, S a dat liber la Circ si la Campanie.

Acum daca pe Nicusor o sa l tot pufneasca rasul nu prea l vad bine...

In tot cazul, dupa ziua de azi, singurul care a castigat puncte in fata electoratului lui este Badulescu. Votantul PSD azi a avut o MAAAAARE satisfactie vazandu l pe Badulescu in actiune!

Votantului Dreptei ii venea sa se ascunda de rusine.... Credeti ma ce zic!

Stiu ca pozitia mea e total contrara curentului de azi de pe fbk. Insa Unicul care a punctat azi pentru votantul PSD este exact Badulescu!", a scris Denise Rifai, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Olguţa Vasilescu, după scena Bădulescu - Nicuşor Dan: "Ce e puişorilor? Cereţi respect? O să primiţi fix..."

Candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a ţinut vineri o conferință de presă în Prelungirea Ghencea, unde a fost întâmpinat de viceprimarul Aurelian Bădulescu, ce l-a apostrofat pe tot parcursul evenimentului, aducând şi un dulap pe care Nicuşor Dan l-a aruncat în iarbă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel