SCANDAL ACREDITĂRI, Toader. Membru CNA, numită la inițiativa PSD, a găsit MOTIVUL pentru decizia ministrului

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
CNA, amendă de 50.000 de lei pentru postul de radio Gold FM
CNA, amendă de 50.000 de lei pentru postul de radio Gold FM

Ministerul Justiției a decis, în urmă cu două săptămâni, să refuze acreditarea a doi jurnaliști, Ovidiu Oanță de la Pro TV și Ionela Arcanu de la Realitatea TV. De atunci, în pofida apelurilor publice, nici ministrul Tudorel Toader, nici ministerul nu au oferit detalii despre motivele acestei decizii.

A găsit un motiv, însă, Monica Gubernat - numită în CNA la inițiativa PSD și propusă pentru a prelua poziția de președinte al Consiliului, informează paginademedia.ro

„A fost transmisiunea în direct în momentul în care s-a făcut solicitarea de revocare a doamnei procuror Laura Codruța Kovesi. Doamna Arcanu i-a întrerupt acea prezentare. Știți foarte bine lucrul acesta. N-a finalizat de prezentat acele puncte și a început să-l întrerupă. Vi se pare normal? Eu nu cred. Dacă președintele dă o declarație de presă, o să-l întrerupă cineva? Este o chestie de bun simț. Și culmea știți care este?”, a spus Gubernat, potrivit sursei citate. 

„Eu rețin de-aici că Ministrul Justiției nu și-a motivat decizia, dar i-a motivat-o Monica Gubernat”, a punctat Dorina Rusu, alt membru CNA.

Discuțiile s-au desfășurat în condițiile în care Ionela Arcanu a venit la CNA pentru a-și expune cazul și pentru a arăta că i-a fost respinsă fără să i se precizeze motivele. În final, CNA a decis să îi trimită ministrului o scrisoare prin care ministerul e „rugat”: „să ne comunicați motivele care au dus la respingerea solicitării de reacreditare a jurnalistului respectiv”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel