Sarea în... haine. Un truc de la experți pentru rufe impecabile. Vezi cum să folosești ingredientul din bucătăria ta și pentru îmbrăcăminte

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sarea în... haine. Un truc de la experți pentru rufe impecabile
Sarea în... haine. Un truc de la experți pentru rufe impecabile

Este bine cunoscut faptul că îngrijirea hainelor este esențială pentru ca acestea să reziste și să fie în stare foarte bună. Totuși, produsele naturale care le pot facilita îngrijirea sunt adesea necunoscute. Acum vă vom spune la ce folosește să puneți sare în mașina de spălat. Acesta este trucul experților în curățenia casei.

În acest caz, sarea va fi un aliat excelent pentru spălarea hainelor. Și asta pentru că sarea are proprietăți care pot oferi hainelor tale un aspect mai bun din evidențierea culorilor sau chiar ca înălbitor.

Dacă vrei să afli mai multe despre acest truc, continuă să citești, deoarece, fără îndoială, vei începe să folosești mai des sarea în haine.

Aveți tigăi arse? Cu două lămâi le faceți să arate ca noi! Trucul suprem pentru oalele tale

 

Care sunt beneficiile sale de a pune sare în mașina de spălat?

 

Păstrează culoarea hainelor tale: dacă cea mai mare problemă a ta este că hainele tale vor rămâne în curând fără culoare, sarea va acționa fără îndoială în beneficiul tău. Pentru asta trebuie doar să adaugi o jumătate de cană de sare în mașina ta de spălat și apoi să faci un ciclu normal de spălare.

Ajută-ți culoarea covoarelor și draperiilor: te va ajuta și sarea, trebuie doar să freci foarte bine de material cu o cârpă umedă cu apă sărată.

Călcare mai bună: pentru a îndepărta amidonul de pe haine și pentru a preveni lipirea lor de fierul de călcat, trebuie doar să pui o mână de sare direct pe îmbrăcăminte.

Îndepărtați petele: sarea este foarte eficientă în îndepărtarea oricărui tip de pete și, cel mai bine, este naturală.

Trucuri grozave cu bicarbonat care te vor ajuta atunci când speli rufe. Cu siguranță vei înceta să cheltuiești pe produse scumpe

 

Cum se folosește sarea pentru a îndepărta diversele tipuri de pete?

 

Pete de sânge: dacă haina ta are o urmă de sânge, trebuie să o scufunzi în apă sărată timp de o oră. Apoi spală manual cu săpun. O să fie foarte ușor ca pata să dispară.

Pete de mucegai: pentru a elimina aceste pete trebuie să aplicați o pastă de suc de lămâie și sare, apoi să o puneți la soare pentru a o albi, apoi să clătiți foarte bine.

Pete de grăsime: sarea este foarte puternică pentru a îndepărta grăsimea. Pentru a o îndepărta de pe haine, frecați cu sare pe zonele afectate până când grăsimea dispare și, în final, clătiți bine.

Pete de vin: dacă haina ta intră în contact cu vinul, cel mai bine este să pui sare cât mai repede, iar odata ce lichidul este absorbit, las-o la macerat aproximativ o oră și apoi spală ca de obicei.

Acum știi, să pui sare în mașina de spălat vă poate fi de mare ajutor. Încearcă să o faci cu hainele tale și observi diferența.

Amestecă aceste trei ingrediente pentru a-ți lăsa grătarele aragazului ca noi. Un truc simplu și rapid, gata cât ai pocni din degete

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel