Salvini, RĂSPUNS după ce i s-a cerut demisia pentru că mânca nutella pe facebook, în timp ce italienii erau îngroziți de cutremur

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Matteo Salvini a răspuns astăzi criticilor aduse după ce presa din Italia i-a cerut demisia ca urmare a filmării în care acesta mânca Nutella. Totul, la scurt timp după cutremurul care a lovit Italia și i-a lăsat pe mulți dintre aceștia fără locuințe. 

"În drum spre  Pesaro și Catania, beau o cafea. 
Uimitor, astăzi foarte multe ziare online dar și cotidiane mi-au cerut demisia pentru că vorbesc cu voi despre ceea ce fac în fiecare zi și am îndrăznit să mănânc pâine cu nutella... Faceți-vă rost de o viață !" este mesajul lui Matteo Salvini. 

Cutremurul din Italia 

Reamintim că douăzeci şi opt de persoane au fost rănite în Sicilia în urma unui seism ce a fost declanşat de erupţia vulcanului Etna, au anunţat miercuri autorităţile italiene. 

Erupţia vulcanului sicilian a declanşat un seism cu magnitudinea de 4,8 grade pe scala Richter, care s-a produs la ora locală 03:19 în noaptea de marţi spre miercuri, la o adâncime de aproximativ un kilometru, a precizat Institutul Naţional de Geofizică şi Vulcanologie (INGV) din Italia.

Epicentrul cutremurului a fost localizat la câţiva kilometri nord de Catania, al doilea oraş ca mărime din Sicilia, unde nu au fost raportate pagube materiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel