Salvare DRAMATICĂ pentru un ROMÂN în SUA: A căzut în apa ÎNGHEȚATĂ de pe o navă în apropiere de California

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un marinar român căzut de pe o navă tip cargo în apropierea unui port din SUA a fost salvat de câțiva pescari. Bărbatul era la un pas de șoc hipotermic.

Pentru un bărbat român care a căzut de pe o navă tip cargo în apropiere de portul Oakland din California (SUA), salvarea a venit de la șase bărbați plecați în week-end la pescuit. Aceștia or avea acum de povesti mai mult decât o simplă aventură pescărească.

Duminică, în timp ce cei șase bărbați de pe o barcă charter se aflau la pescuit, au salvat de la moarte sigură un bărbat român. Acesta a căzut în apa aproape înghețată de  pe o navă tip cargo care era în rada portului Oakland din California. Bărbatul purta o vestă de salvare, ceea ce probabil i-a salvat viața, dar era în apă aproximativ 10-15 minute și devenea hipotermic.

„După o zi de pescuit, am văzut ceva roșu care plutește în apă; ne-am gândit că este un ski-jet", a spus căpitanul Joey Gamez. „Câțiva băieți l-au apucat de aici, i-au aruncat o frânghie. Plutea departe de barca sa", a mai spus acesta. Când l-au întrebat cum a intrat în apă, le-a spus că se află pe una dintre „bărcile alea mari” și a căzut.

(w670)

Echipajul și-a dat seama că a căzut de pe o navă de marfă situată la o distanță de o milă, în apropiere de portul Oakland. Pescarii și-au aruncat hainele pentru a-l încălzi, iar apoi o barcă de salvare mică de pe nava de marfă a apărut pentru a-l recupera, relatează NBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel