S-a dat cuțitul de aur la Chefi la Cuțite! Mare surpriză pentru un român plecat în Germania ca să dea cu barosul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Ionuț Georgel Bulei a plecat în Germania să muncească în construcții, „să dea cu barosul“. 

Tânărul a muncit în Germania într-un restaurant cu specific mediteranean. În primăvara acestui an, a revenit însă în țară, după ce restaurantul a fost închis, din cauza pandemiei. Totul a început pentru el când a plecat în Germania ca să muncească în construcții. 

”Trebuia să merg în construcții, eu am diploma de tehnician în instalații electrice, îs electrician. Nu știu unde-i plus și unde-i minus în priză, jur. Am plecat în construcții, trebuia să mă duc la spart ziduri, să dau cu barosul. Am zis că nu-i mare școală, nu-ți trebuie mare facultate să ajungi acolo, la dat cu ciocanul îs bun. 

Când am ajuns acolo, unde mi s-a zis să dorm nu era pat, nu era nimic, era vraiște, igrasie peste tot, nu erau geamuri, era mizerie… M-a apucat plânsul, m-am pus pe o bancă și am zis: Doamne, cred că Germania nu mă vrea. L-am sunat pe frate-miu, i-am zis că eu plec acasă, nu mai stau“, le-a mărturisit Ionuț Georgel Bulei chefilor.

Cum a ajuns de la construcții la a munci în bucătăriile restaurantelor cu stele Michelin, citește în continuare pe DC News.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel