S-a aflat ce-i va cere Klaus Iohannis Vioricăi Dăncilă în această SEARĂ

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Klaus Iohannis a anunțat că va face un anunț privitor la criza politică, în această seară, la Cotroceni. Realitatea TV relateză pe surse ce va face președintele României. 

Conform sursei citate, Klaus Iohannis îi va cere Vioricăi Dăncilă un nou Guvern. Președintele nu acceptă ca miniștrii ALDE să fie înlocuiți de miniștri PSD.

Astfel, Viorica Dăncilă va fi obligată să vină din nou în Parlament și să ceară un vot de încredere. 

După ieșirea de la guvernare, Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) a încheiat, miercuri, cu Pro România protocolul de constituire a unei Alianţe electorale în vederea susţinerii candidatului Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale din noiembrie. La nivel județean vor fi stabilite grupuri de sprijin pentru Diaconu.

"Alianţa Liberalilor şi Democraţilor a încheiat astăzi cu Pro România protocolul de constituire a unei Alianţe electorale în vederea susţinerii candidatului Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2019. Norica Nicolai, preşedintele Consiliului Naţional al ALDE, şi Sorin Câmpeanu, prim-vicepreşedintele Pro România, au fost desemnaţi copreşedinţi ai Alianţei electorale", informează astăzi, ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel