Românul închis în Franța, postare virală din pușcărie: „În spitalele din România se mănâncă lături, față de ce primesc deținuții din Europa“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român, George D., a devenit viral pe o rețea de socializare prin filmările pe care le transmite în direct dintr-o închisoare din Franța. De aproape un an se afișează zilnic cu mâncarea pe care o primește și despre care afirmă că este peste ceea ce primesc bolnavii din spitalele din România, de pildă.

George D., a devenit viral pe o rețea de socializare prin filmările pe care le face dintr-o închisoare din Franța. Și-a făcut cont în noiembrie 2020 și de atunci este extrem de activ. El se laudă zilnic cu hrana primită „de la Justiție”, cu băutura, cu cele două telefoane mobile pe care le deține dar și cu alte lucruri. Chiar recent, într-un live, bărbatul spunea cât de bine îi este în pușcărie și că o duce regește. 

Vezi mai multe aici: Franța. Un român se laudă cu viața de huzur din ÎNCHISOARE: „Slugoii, pardon, contribuabilii ne plătesc, noi o ducem regește!”

Și nu este de negat acest lucru, având în vedere că românul primește î penitenciarul din Franța unde este „cazat“, carne în fiecare, fructe din belșug și alimente de cea mai bună calitate.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

În ultim postare video, de miercuri seară, George spune că mâncarea primită de deținuții din penitenciarele europene este mult mai bună decât ce primită de bolnavii din spitalele românești. „Unde vezi tu în România așa ceva? Unde sunt banii, nu se dau și acolo bani la buget, pentru  'halimos'?!“, răspunde George unuia dintre interlocutorii săi din live.

„Comparativ, ce mănâncă deținuții din penitenciarele europene și cu ce mănâncă bolnavii din spitale din români România...'e lături'. Sunteți nițte lături ieftine, de râs. Aia meritați, că nu le cereți: 'Ce mi-ai dat? Mi-ai dat zeamă'. Eu o de-asta de carne și tu supă. Despre ce vorbim!?“, spune deținutul în live-ul pe care îl vedeți și mai jos.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel