Românul Fabian Stroe îl va înfrunta pe pugilistul spaniol David Garcia în semifinalele Boxeam

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Românul Fabian Stroe îl va înfrunta pe pugilistul spaniol David Garcia în semifinalele Boxeam / Foto: Captură video youtube
Românul Fabian Stroe îl va înfrunta pe pugilistul spaniol David Garcia în semifinalele Boxeam / Foto: Captură video youtube

Românul Fabian Stroe îl va înfrunta pe pugilistul spaniol David Garcia în semifinalele Boxeam din Spania. Va fi un meci greu pentru spaniol, deoarece Fabian a câștigat medalia de aur în competiția de box la Cupa României de Juniori.

Tânărul boxer din Cuenca, David García, știe deja cine va fi adversarul său în semifinalele turneului internațional de box `BOXEAM'. El îl va înfrunta pe românul Fabian Stroe în cel de-al șaptelea meci, miercuri după-amiază. 

În ceea ce-l privește pe adversarul său, românul va avea în față un pugilist cu un cadru mare, capabil să arunce lovituri foarte puternice, dar care păstrează întotdeauna distanța într-un mod optim și sigur, conform presei spaniole.

 

Cei doi se vor duela la categoria 52 kg



În cazul în care sportivul român va reuși să câștige lupta cu Garcia și va ajunge în finală, Fabian Stroe îl va înfrunta pe învingătorul celuilalt adversar spaniol și pe rivalul său portorican.

Prezența la acest eveniment este deja un succes pentru pugilistul din România, deoarece este un pas mare în cariera sa să participe la un turneu care are reprezentanți din 15 țări.

 

Fabian Stroe, reprezentantul CSM Ploiești, s-a remarcat prin obținerea medaliei de aur în competiția de box la Cupa României de Juniori

 

Fabian Stroe, un pugilist talentat antrenat la CSM Ploiești, s-a dovedit a fi deosebit de impresionant în cadrul Cupei României de Juniori, desfășurată în perioada 8-14 mai 2023, în orașul Iași. El a dominat categoria „52 kg” și a câștigat în mod triumfător medalia de aur la box.

Antrenat de Titi Tudor și Adrian Pîrlogea, sportivul de la CSM Ploiești se poate lăuda cu un palmares impresionant până în prezent, iar perspectiva sa de a obține noi și remarcabile rezultate în continuare este foarte promițătoare.

În luna februarie, pugilistul a confirmat încă o dată talentul său remarcabil, când a câștigat medalia de aur la Turneul Internațional „Dracula Open”. Această competiție de juniori, desfășurată la Arad, a atras 361 de sportivi din 25 de țări, iar el a reușit să domine și să impresioneze pe toată lumea cu performanțele sale extraordinare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel