Românul care și-a vândut fetița unui bătrân de 70 de ani, într-un cinematograf din Franța, reținut în România: Fugise împreună cu fata

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O fetiță româncă de numai 12 ani ar fi fost forțată să se prostitueze de proprii părinți, într-un cinematograf din Paris, Franța. Septuagenarul căruia i-o promisese plătise 90.000 de euro. Mama fetei și clientul au fost arestați în Franța, iar tatăl a fugit cu minora, fiind căutați de oamenii legii. Bărbatul a fost prins în România și reținut.

În urmă cu scurt timp, polițiștii din Călărași l-au reținut pe românul de 30 de ani, tatăl fetitei de 12 ani, pe care autoritățile franceze îl acuză că și-a vândut fiica, în repetare rânduri, unor bărbați, pentru întreținerea de raporturi sexuale, transmite Antena 3 CNN.

Românul care și-a vândut fetița într-un cinematograf din Franța, reținut în România: Fugise împreună cu fata

 

Și mama fetiței, o româncă, în vârstă de 27 de ani, dar și un septuagenar de la care părinții minorei ar fi obținut, în decursul unui an, aproximativ 90.000 de euro în schimbul fetei, au fost reținuți în Franța.

 

Fetiță româncă, vândută unui bătrân de 70 de ani, chiar de părinți, într-un cinematograf din Franța: „A plătit 90.000 euro”. Tatăl a fugit cu micuța și sunt căutați

 

După demararea anchetei, minora și tatăl său erau de negăsit. Autoritățile române au dat de urma lor și i-au găsit la Călărași. Fata de 12 ani era și ea în locuința din Călărași a bărbatului.

Romanul a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței pentru confirmarea mandatului de arestare. Dacă îi va fi validat mandatul de arestare, acesta va fi extrădat în Franța.  

Fetiță româncă vândută de părinți, unui septuagenar, într-un cinematograf din Franța: „A plătit 90.000 euro”

 

O sursă judiciară a declarat pentru Le Parisien că pe 22 februarie a fost deschisă o anchetă judiciară, bărbatul de 70 de ani fiind inculpat în aceeași zi pentru agresiune sexuală asupra unui minor. Mama româncă a fost pusă sub acuzare pentru trafic de persoane comise împotriva unui minor, potrivit aceleiași surse. Cei doi au fost arestați preventiv.

Potrivit cotidianului, acești doi protagoniști precum și tatăl și victima se aflau într-un cinematograf din Paris pe 19 februarie când polițiștii au reușit să o aresteze pe mama româncă, dar și pe bărbatul aflat în agresiune sexuală. Potrivit Le Parisien, septuagenarul ar fi plătit, într-un an, 90.000 de euro părinților fetei pentru a se putea angaja în acțiunile de care este acuzat.

Potrivit sursei familiarizate cu problema, aceste fapte s-ar fi petrecut pe parcursul mai multor ani. Atât tatăl, cât și mama sunt de naționalitate română, potrivit aceleiași surse.

Italia. Româncă, obligată să se prostitueze la 15 ani de doi prieteni de familie: „450 de întâlniri în patru luni”

 

-------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH     

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6   

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel