Românii se întorc în ţară pentru a petrece Paştele. Află în timp real cât trebuie să aştepţi la graniţă

Andrei Lazăr |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliţia de Frontieră oferă o aplicaţie prin care toţi cei interesaţi pot afla care este timpul mediu de aşteptare la graniţă.

Sărbătorile pascale sau cele de sfârşit de an reprezintă pentru cei care lucrează în afara ţării şi se întorc pentru a petrece alături de cei dragi, pe lângă bucuria de a petrece cu cei dragi şi stresul creat de timpul lung de aşteptare pentru a intra sau a ieşi din ţară.

Iar cum orice clipă petrecută în coloana de maşini care aşteaptă să treacă de punctul vamal se scade din timpul care era destinat pentru a-l petrece cu familia, a şti cât ai de aşteptat la graniţă sau care este cea mai convenabilă cale de intrare în România este esenţial.

În acest sens, Poliţia de Frontieră oferă celor care intră sau ies din România o aplicaţie online prin intermediul căreia toţi cei interesaţi pot afla care este timpul mediu de aşteptare la punctele de trecere a frontierei. Aplicaţia online prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp (calculată în funcție de valorile de trafic înregistrate la un moment dat, circumstanțele locale și tipul de control adoptat inclusiv de autoritățile vamale). Valorile afișate pot suferi modificări în funcție de dinamica traficului și situaţia operativă înregistrată în punctul de trecere, respectiv la un moment dat și nu exclud inițierea (efectuarea) unor controale de frontieră amănunțite. Află cât trebuie să aştepţi în vamă dând click aici.

În ultimele 24 de ore, traficul de persoane și mijloace de transport prin punctele de trecere a fost de peste 175.900 treceri persoane, atât pe sensul de intrare cât și pe cel de ieșire din țară și de aproximativ 44.000 treceri mijloace de transport, informează Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel