Românii, REVOLTAȚI după ce un jandarm a refuzat să poarte mască și l-a amenințat pe cel care i-a atras atenția

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un jandarm care se pare că ieșise din tură a fost fotografiat în timp ce se afla într-un tramvai din București și refuză să poarte mască. Mai mult decât atât, după ce i-a fost atrasă atenția, acesta l-a amenințat pe autorul fotografiilor. 

"Din seria legea nu este pentru toti "prostii".
Romania, București, 03.09.2020..ora 20:55.
Ulterior pozelor, individul ce a refuzat sa se legitimeze a devenit violent verbal, a zis ca va "chema" o "patrula la prima", ca sa ii spun cum ma numesc..stai putin, Babar(elefantel animat). Dupa ce ti-am aratat toata bunavointa si pozele facute (si instant trimise cuiva cu ceva mai multa putere decat mine), dumneata pui mana pe mine? Zi merci ca mi-am pastrat EU calmul, cand pe dumneata te-au luat spumele pe dinainte. Pretinzi ca "ai" voie sa delapidezi masca, pentru ca nu te aude nevestica, cand zbieri pe speaker la telefon in tramvai? Dumneata ai incercat macar sa citesti legile&ordonantele? Sau macar ai plecat urechea la vreun televizor? LEGEA este PENTRU TOTI! Cu atat mai mult VOI, care ar trebui sa fiti un exemplu pozitiv si sa o aplicati, nu doar sa dati amenzi selective.
In urma apelului de ~8minute cu stimatii dumitale colegi, am fost sfatuit sa inaintez o plangere. Si sa stiti ca o voi face!
Legea, dupa cum am spus, este pentru toti, si TOTI suntem egali in fata ei, si trebuie sa suportam consecintele nerespectarii ei," este mesajul lui Răzvan Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel