Românii din Marea Britanie, invitați la o discuție online de Consulul General al României la Edinburgh. Iată subiectele dezbaterii

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Românii își doresc să lucreze în Marea Britanie și după Brexit
Românii își doresc să lucreze în Marea Britanie și după Brexit

Consulul General al României la Edinburgh, Anton Barbu, va discuta despre consulatele itinerante planificate în următoarea perioadă de către Consulatul General al României la Edinburgh și despre tipurile de servicii consulare efectuate în beneficiul românilor, în cadrul unui dialog cu jurnalista Andreea Salvage, la emisiunea "Friday Live", transmisă în direct vineri, 19 februarie 2021, începând cu ora 17.30.

Printre subiectele care vor fi abordate se numără: ce acte se pot obține la Consulat, modalitatea de programare și programul consulatelor itinerante, organizate de Consulatul General al României la Edinburgh pentru următoarea perioada!

"Așadar, o altă emisiune foarte importantă pentru mulți dintre românii din Marea Britanie, care merită distribuită la prieteni, familie sau pe grupurile de socializare. Această emisiune va fi dublată de Lavinia Chițu în limbajul semnelor", au tranmis reprezentanții Consulatului General al României la Edinburgh. 

"Va fi o emisiune interactivă, în care vom prelua întrebările în a doua parte. Fiți siguri ca ne urmăriți și puneți întrebările specifice pe care le-ați putea avea pentru domnul Consul. Mulțumesc și va așteptăm vineri 18 februarie de la 5.30pm", a punctat Andreea Salvage, realizatoarea emisiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel