Românii de la Toennies, contracte de muncă. Violeta Alexandru: „Merită din plin! Dacă ne pasă, se văd și rezultatele“

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
violeta_alexandru_facebook
violeta_alexandru_facebook

În această seara, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care subliniază că nu se va lăsa până nu va reuşi ca măsurile de protecție socială pentru români să fie mai bune în toată Europa.

 

„Este foarte bun ecoul discuțiilor noastre ferme, constante cu Germania. Lucrurile nu se pot schimba peste noapte dar vă spun un lucru. Atât cât am putut, am căutat să fac bine pentru români. Aici îmi canalizez energia. Merită din plin! Nu mă las până nu reușesc să fac măsurile de protecție socială pentru români să fie mai bune în toată Europa. Dacă ne pasă, se văd și rezultatele“, a scris ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Citeşte şi:  Abatorul-focar Toennies, contracte de muncă full-time muncitorilor români

Compania Toennies, care deţine abatorul din Guetersloh, aflat în centrul unui focar de coronavirus din nord-vestul Germaniei, a anunţat luni o serie de modificări de amploare în practicile sale de angajare la principalul său abator, transmite DPA.  Toennies Holding a informat că, începând cu data de 1 septembrie, va oferi contracte de muncă full-time muncitorilor est-europeni, care formează cea mai mare parte a forţei sale de muncă. Până acum, aceşti muncitori erau angajaţi de către subcontractorii Toennies.

1. violeta_al (violeta_alexandru_postare.JPG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel