România-Norvegia, rezultat final. Evoluție INCREDIBILĂ pentru naționala noastră. Am zdrobit campioana Europei

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Naţionala României a învins clar Norvegia, campioana Europei, cu scorul de 31-23 (18-12), miercuri, la Brest, în ultimul său meci din Grupa D a Campionatului European de handbal feminin - EHF EURO 2018 din Franţa. 

Tricolorele au făcut un meci remarcabil, obţinând prima victorie în faţa Norvegiei la un turneu final după o pauză de 18 ani.

România a câştigat grupa şi merge în grupele principale cu maximum de puncte, patru.

Primul sfert de oră al partidei a fost unul echilibrat, cele două echipe alternând la conducere pe tabela de marcaj. România a reuşit să se desprindă, de la 8-8 (13) la 12-8 (17). Jucătoarele antrenate de Ambros Martin au făcut un joc excelent şi diferenţa a crescut la un neverosimil 17-10 (min. 24), pentru ca la pauză scorul să fie 18-12.

Scandinavele au arătat un reviriment în debutul părţii secunde, cu două goluri consecutive (18-14), dar jucătoarele noastre şi-au revenit şi au înscris de trei ori la rând, 21-14 (min. 40). Diferenţa maximă de pe tabelă a fost de nouă goluri în favoarea României, 28-19 (53), astfel că selecţionerul României a utilizat în finalul partidei şi jucătoarele care au evolua mai puţin, dar care au trecut cu brio testul.

Yuliya Dumanska a fost desemnată cea mai bună jucătoare a meciului, având 14 mingi apărate şi un procentaj excelent de 44%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel