Romania - Germania EURO U21. „Nemţii sunt incredibili! Îşi bat joc de noi. Scriu că noi facem scandal”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Romania - Germania este semifinala de la EURO U21 pe care o aşteaptă cu sufletul la gură o ţară întreagă.

Romania - Germania se joacă joi, de la ora 19.00, la Bologna, în direct la TVR 1 şi TVR HD. Romania U21 s-a calificat deja la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, dar visul nostru merge mai departe: să ne calificăm în finala EURO U21 şi, de ce nu?, să câştigăm turneul, scrie Realitatea.net. Din păcate, la ora meciului se anunţă temperaturi toride, caniculare, de 40 de grade Celsius.

Mihai Stoichiţă, oficialul FRF, a afirmat că vrea să facă un memoriu la UEFA, pentru a schimba ora de disputare a meciului, tocmai din cauza condiţiilor de climă. Jurnaliştii nemţi de la BILD văd în asta un scandal provocat de Romania la acest turneul final.

„Est-europenii provoacă primul scandal de la turneul final. După ce semifinalele au fost stabilite, UEFA a decis să schimbe programul din senin. Ordinea meciurilor a fost inversată. Românii acuză teoria conspirației, spunând că italienii se răzbună pentru că echipa lor este responsabilă pentru eliminarea gazdelor. Meciul de la Bologna va începe la o temperatură de 41 de grade Celsius, un adevărat chin pentru fotbaliști. Un oficial al Federației a spus că aceasta este o crimă!”, au scris cei de la Bild, potrivit Digisport.

 

Romania - Germania la EURO U21 a fost mutat de UEFA cu trei ore mai devreme

 

Romania - Germania la EURO U21 urma să se dispute joi, de la ora 21:00 (ora Italiei), dar a fost mutat de UEFA cu trei ore mai devreme (18:00, tot ora Italiei, adică 19.00 în Romania), atunci când se așteaptă o temperatură de peste 40 de grade Celsius.

Iată ce spusese Mihai Stoichiţă despre programarea partidei la ora 19.00: "Este crimă dacă se întâmplă acest lucru! Nu cred că vom juca de la ora 19:00. Nu se poate! M-am uitat pe prognoză, nu știu dacă se poate juca fotbal pe vremea asta. Nu știu acum care sunt regulile. Dar știu că la orice loc de muncă activitatea se suspendă după 36 de grade. Nu știu dacă se poate juca la 19:00. Nu mi se pare corect ca o echipă să joace de la 19:00 și altele de la 22:00. Nu știu ce va fi. Vom face un apel la UEFA! Este un vald de căldură extraordinar în zona asta a Italiei!".

Romania U21 - Germania U21 se va juca joi, 27 iunie, de la ora 19:00. În a doua semifinală, de la ora 22:00, se vor întâlni Spania şi Franţa.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel