România dă primul semn de revenire: Dacia anunță că REIA producția

Narcis Popa |
Data publicării:
A long line of supports wait outside of Walker Manufacturing before Paul Ryan's speech in Fort Collins on Wednesday. Hundreds of people crowded in the warehouse to hear Ryan speak.
A long line of supports wait outside of Walker Manufacturing before Paul Ryan's speech in Fort Collins on Wednesday. Hundreds of people crowded in the warehouse to hear Ryan speak.

Activitatea de fabricație derulată pe platforma industrială Dacia de la Mioveni va fi reluată progresiv, începând de marți, potrivit unui comunicat al companiei.

Potrivit unui comunicat transmis de companie, au fost implementate măsuri pentru a relua progresiv activitatea de fabricație derulată pe platforma industrială Dacia de la Mioveni.

Astfel, de marți, activitățile de producție ale celor două uzine vor fi reluate pe bază de voluntariat.

„Uzina Mecanica și Șasiuri este pregătită să redemareze activitatea în echipă redusă de lucru. Uzina Vehicule va relua producția în departamentul Presaj, în două schimburi. Din data de 4 mai, vor redemara activitățile ambelor uzine", se arată în comunicatul citat.

În document se precizează că pe tot parcursul perioadei în care activitatea de producție a fost întreruptă au fost definite si aplicate măsuri pentru a proteja angajații în perspectiva revenirii acestora la lucru, iar acestea vor fi aplicate în mod riguros.

„Angajații vor fi informați despre necesitatea respectării măsurilor luate pentru protejarea sănătății lor și a colegilor. Încă de la debutul crizei pandemice, generată de noul virus COVID -19, Groupe Renault România s-a asigurat să ia măsuri adaptate de protecție pentru ansamblul angajaților din toate sediile unde își desfășoară activitatea", se arată în comunicat.

Automobile Dacia, cea mai mare companie din România, a oprit activitatea la uzina de la Mioveni, la jumătatea lunii martie, ca măsură preventivă în condiţiile pandemiei de coronavirus, relatează Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel