Româncă violată de fostul partener în Italia. Bărbatul nu a acceptat sfârșitul relației: "A intrat în casă și a folosit violența asupra mea"

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Bătaie la un botez de români din Italia: Ringul de dans s-a transformat într-un ring de box, iar un invitat a ajuns la spital
Bătaie la un botez de români din Italia: Ringul de dans s-a transformat într-un ring de box, iar un invitat a ajuns la spital

Femeia de naționalitate română încheiase relația cu bărbatul, însă acesta nu s-a putut obișnui cu ideea. Astfel, după mai mult timp în care a amenințat-o, fără a mai sta pe gânduri, a intrat peste ea în casă și a violat-o.

Bărbatul este de asemenea, român și avea o relație cu compatrioata sa în Italia. Acesta nu a vrut să accepte când femeia a pus capăt relației. După ce și-a urmărit și amenințat fosta iubită timp de luni de zile, într-o seară a spart ușa casei acesteia și a agresat-o sexual.

 

Victima a fost violată sub amenințarea armei

 

După ce a pus pe pat o șurubelniță, o foarfecă, bandă adezivă, frânghii și cabluri, sub amenințarea armei, suspectul a violat victima timp de câteva ore. Poliția a reușit abia ieri, 18 februarie să îl prindă. Bărbatul în vârstă de 39 de ani, a fost pus sub acuzare pentru hărțuire și violență sexuală în formă agravantă.

Evenimentele au avut loc la Nonantola între mai și iulie anul trecut. Victima, o româncă în vârstă de 52 de ani din Nonantola, a fost cea care și-a denunțat fostul partener după teribilele violențe. Femeia le-a povestit carabinierilor că a fost răpită timp de câteva ore și violată în mod repetat de inculpatul care era obsedat de ea de ceva timp după ce relația lor se terminase.

 

Bărbatul va fi acuzat de hărțuire și viol

 

Potrivit victimei, problemele dintre ei erau zilnice: bărbatul în vârstă de 38 de ani nu accepta sfârșitul relației și manifesta adesea un comportament violent și agresiv. În acea seară, bărbatul a spart ușa cu umerii și a intrat beat în dormitorul în care victima se culcase de curând. Agresorul a segregat-o apoi în dormitor și a obligat-o să fie supusă la violențe sexuale repetate.

Femeia, odată eliberată, a denunțat brutalitatea. Ieri, bărbatul a fost în cele din urmă reținut pentru a fi judecat. El va fi acuzat și de hărțuire: ar fi amenințat și urmărit victima în mai multe rânduri, urmărindu-i fiecare mișcare și trimițându-i mesaje telefonice continue, până la spargerea geamurilor casei sale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel