Româncă, UCISĂ cu sânge rece de soț pentru că a vrut înapoi la muncă în Italia

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O crimă urmată de sinucidere a zguduit localitate Mânăstirea Humorului. Din cauza geloziei, un bărbat în vârstă de 45 de ani nu a acceptat ideea că soţia vrea să plece din nou la muncă în străinătate şi a omorât-o, după care și-a dat foc. 

Un bărbat în vârstă de 45 de ani și-a omorât soția, după ce aceasta l-a anunțat că pleacă înapoi în Italia la muncă. Vasile Croitoru, în vârstă de 45 de ani, a lovit-o în baia locuinței de mai multe în zona capului și a strâns-o de gât. După ce s-a asigurat că Anișoara a murit, bărbatul s-a stropit cu benzină şi s-a incendiat. Vasile a fost salvat de la moarte de către mama sa.

Hotărât să moară, cu arsuri grave, bărbatul şi-a înfipt un cuţit în inimă, scrie Monitorul de Suceava.

Cel care a sunat la poliție a fost băiatul lor de 16 ani. 

"A gâtuit-o pe ea, pe urmă el şi-a dat foc cu benzină… era foarte gelos, ea a fost plecată patru luni în Italia fără voia lui, iar acum voia să plece din nou. El a spus că dacă ea mai pleacă în Italia el ori se omoară, ori o omoară şi pe ea, şi aşa a făcut…”, a relatat Maria Croitoru, mama ucigașului.

Sursa citată relatează că bărbatul era agresiv cu soţia lui de mai mulţi ani şi o bătea, mai ales atunci când el era în stare avansată de ebrietate. Tocmai violenţele au făcut-o pe femeie să plece în Italia.

Cei doi soţi aveau doi băieţi, unul în vârstă de 16 ani şi unul de 24 de ani. Fapta a îngrozit întreaga comunitate de la Mănăstirea Humorului, unde faptele cu violenţă sunt foarte rare.

În ultima perioadă, aproape zilnic, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a raportat cazuri de violenţă în familie. În majoritatea cazurilor este vorba de femei agresate de soţi sau de concubini, poliţiştii emiţând numeroase ordine de protecţie provizorii pentru femei, un instrument pe care îl au mai nou la îndemână, scrie publicația amintită.

Sursa foto: Monitorul de Suceava. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel