Româncă moartă sub ochii mamei, în Austria, după ce a fost lovită de propria mașină: Femeia se întorcea din vacanța în Belgia

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Romanca ucisă în Austria de propria mașină (Sursa foto: www.meinbezirk.at)
Romanca ucisă în Austria de propria mașină (Sursa foto: www.meinbezirk.at)

Accident bizar într-o localitate din Austria, acolo unde o româncă și-a pierdut viața după ce a fost lovită de propria mașină. Femeia venea din Belgia și se întorcea în România. 

O româncă în vârstă de 65 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident tragic, care a avut loc vineri, 3 martie, în localitatea Bad Schallerbach din Austria. Femeia a fost lovită de propria mașină și a fost rănită grav, iar decesul a fost constatat la fața locului.

Românca se întorcea din vacanță din Belgia

 

Potrivit publicației MeinBezirk.at, accidentul bizar s-a petrecut vineri dimineață, în jurul orei 7:35, pe o stradă din localitatea austriacă Bad Schallerbach.

Femeia era în vacanță și călătorea cu mama ei în vârstă de 84 de ani din Belgia către România. După ce a făcut o pauză și a înnoptat într-o pensiune din localitatea austriacă, se pregătea să plece către țara natală.

Anchetatorii sunt de părere că românca și-a băgat valizele în portbagaj, înainte de a pleca, dar după ce s-a urcat în mașină se pare că a coborât din nou.

Mașina era oprită în pantă

 

"Din motive care nu au fost încă clarificate, femeia a fost lovită de propria mașină, a căzut și a fost târâtă pe carosabil. Femeia de 65 de ani a fost rănită atât de grav încât a murit la locul accidentului, în ciuda măsurilor de resuscitare imediate efectuate de către personalul de prim ajutor”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției austriece.

La fața locului au intervenit pompierii, serviciul de salvare, medicul de urgență și polițiștii, precum și un lucrător de la salubritate aflat în apropiere.

Toată strada pe care se află pensiunea a fost închisă temporar în zona locului unde s-a petrecut incidentul.

 

---------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel