Româncă la un pas de închisoare în Spania, pentru furtul unui Rolex. I-a promis unui bărbat "5 minute de iubire în lift", dar a dispărut în 2'

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Românca locuia într-o clădire din Cordoba
Românca locuia într-o clădire din Cordoba

O româncă riscă să meargă la închisoare în Spania, fiind acuzată că i-a furat ceasul Rolex de la mână unui bărbat, după ce l-a vrăjit și i-a promis momente de tandrețe într-un lift. Ceasul de aur și oțel a fost evaluat la 600 de euro.

O româncă cu antecedente penale va apărea în fața unui judecător al Tribunalului Penal din Cordoba, fiind acuzată de furt. Femeia s-ar fi apropiat de un vecin din localitate, în liftul de la intrarea în clădirea în care locuia, sub pretextul de a-i oferi servicii sexuale.

Bărbatul n-a primit clipele de iubire promise, ci a rămas fără ceas 

 

Evenimentele relatate în scrisoarea Parchetului din Cordoba, la care au avut acces jurnaliștii publicației spaniole ABC, datează din 12 decembrie 2016, în piața centrală Cordovan. Românca l-a abordat pe bărbatul păgubit în liftul de la intrarea în clădirea în care locuia și, cu scuza de a-i oferi servicii sexuale, i-a apucat mâna stângă și i-a furat ceasul Rolex din aur și oțel pe care îl purta la încheietura mâinii.

Potrivit sursei citate, femeia era cunoscută autorităților, având trei sentințe definitive pentru infracțiuni de furt si tâlhărie de către instanțele din Sevilla și Malaga pentru fapte similare.

Parchetul solicită o pedeapsă de 15 luni de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de furt circumstanțe agravante și recidivă.

Ceasul a fost evaluat la 600 de euro și nu a fost recuperat, potrivit rechizitoriului Ministerului Public. Astfel, procurorul cere și despăgubiri pentru victimă.

 

--------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel