Româncă înjunghiată de 5 ori, când intra în casă. Agresorul, un polițist

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă a fost atacată și înjunghiată de cinci ori chiar în scara blocului în care locuia. Agresorul ar fi fostul partener de viață al femeii, care ar fi nimeni altul decât fostul șef al Poliției Locale Oradea.

Femeia în vârstă de aproximativ 40 de ani avea 5 răni în zona pieptului și era în stare gravă, dar stabilă. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și un echipaj SMURD. A fost transportată de urgență la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Martorii spun că femeia a fost atacată chiar în scara blocului din Oradea unde locuia, de fostul partener de viață. Cei doi erau divorțați, iar victima obținuse un ordin de protecție împotriva fostului soț. 

Polițistul, căutat cu câini de urmă

 

Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul când bărbatul o urmărește pe femeie până la scara blocului, o lovește cu un obiect și ea cade.  După ce și-a înjunghiat victima cu un cuțit, agresorul s-a rănit și pe sine, fugind apoi pe jos, clătinându-se. Mașina lui a fost abandonată în parcare, cu avariile aprinse.

După ore bune de căutări, polițiștii l-au prins pe agresor, care se ascundea într-un bloc aflat în construcție, aproape de locul atacului.  Procurorii de pe lângă Tribunalul Bihor au deschis dosar penal pentru tentativă de omor.

Din primele cercetări s-a aflat că bărbatul este polițist local și a fost, pe rând, șef al Biroului personal al Primăriei, director al Poliției Comunitare și șef al Biroului Disciplină în Construcții și protecția Mediului, potrivit Ebihoreanul.ro.

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel