Româncă, hărțuită de fostul iubit. Bărbatul a angajat și doi detectivi să o urmărească

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un detectiv particular australian dezvăluie motivul numărul unu pentru care oamenii dispar fără urmă
Un detectiv particular australian dezvăluie motivul numărul unu pentru care oamenii dispar fără urmă

Un bărbat, de 44 de ani, din Timișoara este acuzat de hărțuire și șantaj și că ar fi angajat doi detectivi particulari care i-au montat fostei iubite dispozitive de urmărire în mașină. Polițiștii au făcut în acest caz marți 5 percheziții domiciliare.

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii și procuroii DIICOT Timișoara au făcut marți 5 percheziții domiciliare, în județele Timiș și Arad. Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2021, în municipiul Timișoara, 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 44 și 48 de ani, ar fi constituit o grupare infracţională, care ar fi săvârșit fapte de amenințare, șantaj, hărțuire, violare de domiciliu și violarea vieții private, față de o femeie de 30 de ani.

Polițiștii susțin că, în perioada aprilie 2016 – decembrie 2020, femeia ar fi avut o relație cu unul dintre bărbați, cel în vârstă de 44 de ani, iar, din momentul încheierii relației, acesta ar fi început să o hărțuiască, să o amenințe și să o șantajeze, urmărind-o în județul Timiș.

 

Detectivii au montat în mașina femeii dispozitive de urmărire și ascultare 

De asemenea, acesta le-ar fi solicitat altor doi bărbați, detectivi particulari, să o urmărească pe femeie, iar aceștia ar fi montat în mașina acesteia dispozitive de urmărire și ascultare ambientală. Polițiștii au identificat dispozitivele montate pe mașină. Totodată, membrii grupării ar fi pătruns, fără drept, în apartamentul victimei, aceștia fiind surprinși de camerele de supraveghere din imobil.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, 3 laptop-uri, 6 telefoane mobile, un HDD, 3 reportofoane și un GPS. Cei trei bărbați au fost duși la audieri la sediul DIICOT Timișoara.

 

Un român și-a forțat iubita să se prostitueze și să se drogheze

 

Recent, un alt român, stabilit în Italia, a fost arestat de urgență, după ce s-a dovedit că și-a obligat iubita să se prostitueze și să consume droguri. Bărbatul are 25 de ani și riscă să stea după gratii cel puțin șapte ani. Polițiștii din Roma l-au prins pe românul care își forța iubita să se prostitueze și să consume droguri. A fost arestat, astăzi, dar ancheta este în plină desfășurare.

Oamenii legii spun că are un cazier bogat în infracțiuni, iar pe logodnica sa a supus-o la abuzuri greu de imaginat, notează Il Primato Nazionale. Bărbatul a ținut-o luni de zile închisă în casă, a lovit-o și a forțat-o să consume droguri. De asemenea, românul a forțat-o să întrețină relații intime cu mai mulți bărbați, încasând toți banii din urma acestei exploatări.

Cea care a reușit să-i anunțe pe carabinieri a  fost chiar mama victimei. Fata a reușit să-i povestească pe scurt chinurile prin care trece. Femeia nu avea acces la telefon, la actele de identitate, era în permanență agresată și hărțuită moral, potrivit sursei citate. Totul s-a întâmplat într-un apartament din Ostia, închiriat de agresorul român.

În cele din urmă, polițiștii au reușit să o salveze pe tânără. În cursul zilei de astăzi, au făcut mai multe percheziții și au strâns probe. Au găsit hainele pe care fata le folosea pentru prostituție și o cantitate mică de cocaină. Românul este acuzat de trafic de droguri, proxenetism și vătămare corporală. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar riscă să petreacă următorii șapte ani tot după gratii, potrivit Codului Penal italian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel