Românca Flori, finală Vocea Spaniei. Care este rezultatul

Bianca Ştefan |
Data actualizării: | Data publicării:

Flori Alexandra Cuțitaru, o româncă de 14 ani, care a uimit întreaga Spanie cu vocea ei, a fost la un pas de a câștiga Marea Finală La Voz Kids. Tânăra a interpretat impecabil două melodii extrem de grele pentru vârsta ei: Without you, a faimoasei Mariah Carey, și Vuelvo a verte a cunoscutei artiste spaniole Malú.

Sute de mii de români s-au adunat luni noapte pentru a urmări unul dintre cele mai populare concursuri din Spania, La Voz Kids, acolo unde Flori Alexandra Cuțitaru, o româncă de numai 14 ani, a uimit întregul public cu vocea și talentul ei. 

Deși a avut trei reprezentații magistrale, publicul spaniol a ales-o pe Melani, o fețită spaniolă de 10 ani, care a interpretat Nessun dorma, o arie din actul final al operei Turandot, de Giacomo Puccini pentru câștigarea titlului Vocea Spaniei.

Românca Flori a impresionat jurul spaniol și a primit numai cuvinte mărețe din partea acestora. 

„Mai bine de atât e imposibil”, a spus cântăreaţa Rosario Flores, după reprezentația tinerei. 

„Eu am o expresie care mi-a venit în minte din ziua în care am ascultat-o pentru prima oară pe Flori: Eşti inevitabilă. Şi ştii de ce? Pentru că ai un talent enorm. Atât de mare încât oricât ai încerca să scapi de el nu ai să poţi… Azi ai cântat cu ochii în lacrimi. Flori, eşti un dar divin!… Eşti un înger!”, a afirmat cântăreţul Antonio Orozco, mentorul tinerei românce. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel