Româncă arestată în Spania pentru crimă: Și-a ucis partenerul, un traficant din Italia

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă este în închisoare, după ce l-ar fi ucis pe partenerul său, șeful unui cartel de droguri din Calabria, Italia. Femeia a fost arestat în Spania, inițial sub suspiciunea de complicitate la omor, însă autoritățile spun că ea ar fi singura vinovată.

Cristina Elena Toma era căsătorită cu Giuseppe Nirta, un cunoscut traficant de droguri calabrez, când bărbatul a murit în timp ce se întorcea cu mașina, alături de partenera sa în casa ei din Aosta, în provincia spaniolă Aguilas. În iunie 2017, Nirta a fost împușcat și înjunghiat, după ce a ajuns în garaj cu mașina, fiind însoțit de partenera sa pe care tocmai o luase de la serviciu.

Giuseppe Nirta a fost găsit de polițiști pe pământ, lângă mașina sa, cu ușa șoferului închisă (Cristina Elena a spus că a reușit să scape de pe ușa pasagerului); corpul se sprijină pe spate, cu fața și pieptul orientate în sus. O poziție care nu este compatibilă cu un om care fuge de asasinii săi, mai degrabă cu cea a cuiva surprins de situație. Nimeni nu a văzut nimic, la locul crimei a existat doar Cristina Elena Toma și nu s-au găsit vreodată urme materiale ale presupușilor ucigași. 

La reconstituire, femeia a declarat că Nirta a oprit mașina în fața casei și a ieșit din mașină, timp în care a apărut un bărbat cu glugă și a tras șase-șapte focuri. Românca a spus că a reușit să fugă într-o zonă muntoasă unde s-a ascuns și a telefonat nu la salvare, ci la un prieten al lui Giuseppe. Explicația nu i-a convins pe anchetatori întrucât pe hainele ei s-au găsit urme de praf de pușcă care cu greu ar fi putut ajunge la ea dacă ar fi reușit cu adevărat să scape și să ajungă la siguranță cât de repede susține, informează Valledaostaglocal.it 

giuseppe nirta traficant droguri italian ucis romanca cristina elena toma spania

O crimă brutală care l-a determinat pe judecătorul Gramola să ridice multe semne de întrebare, mai ales că înjunghierea are o valoare deosebit de intimă într-o crimă. După ce au fost anchetați patru spanioli și un fost afiliat italian al lui Nirta, Procurorii s-au concentrat pe implicarea partenerei sale, românca Cristina Elena Toma, aflată deja în arest încă din 2018.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel