Italia. Româncă, acuzată că i-ar fi promis 4000 euro unui criminal pentru a ucide un bărbat

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Escrocherie cu venitul de cetățenie: deține nouă mașini, dar nu le declară în cerere. Româncă urmărită penal
Italia. Escrocherie cu venitul de cetățenie: deține nouă mașini, dar nu le declară în cerere. Româncă urmărită penal

O româncă din Italia este acuzată că angajat un asasin pentru a-l ucide pe fostul iubit. Se pare că femeia i-a oferit bărbatului suma de 4.000 de euro în schimbul serviciilor sale.

O româncă de 35 de ani (cu inițialele B.V.), care locuiește în Strasatti, Italia, este acuzată că a promis 4.000 de euro unui compatriot pentru a ucide un alt bărbat. 

Tânăra româncă, apărată de avocatul Vito Daniele Cimiotta, a declarat în mod surprinzător, că de fapt, cei doi bărbați care o acuză ar fi inventat totul. Potrivit femeii, compatriotul care a declarat că a fost angajat să ucidă un om și presupusa victima s-ar fi pus de acord să îi însceneze femeii totul, din diverse motive de ură.

Se presupune că bărbatul de origine română a vrut să se răzbune deoarece ar fi avut anterior o relație sentimentală cu ea, relație care a fost apoi încheiată. În același timp, vecinul ei și presupusa victimă nu se puteau înțelege deloc cu românca.

De ce femeia nu și-a dus planul la capăt

 

Bărbatul care trebuia să execute omorul ar fi spus, de fapt, că, după ce a meditat câteva ore la propunerea pe care ar fi primit-o de la femeie, a decis să ia legătura cu victima și să-i dezvăluie planul. Inițial, vecinului i s-a părut că glumește. Cei doi au stabilit o întâlnire în fața unui supermarket.

Astfel, întâlnirea ar trebui să aibă mulți martori (clienți care intrau și ieșeau din magazin) și ar trebui să fie, de asemenea, imortalizată de camerele sistemului de supraveghere video. Atunci ar fi trebuit ca românul să-i spună care erau intențiile femeii.

Femeia a depus plângere împotriva bărbaților

 

Bărbații au fost de acord să se prezinte a doua zi la carabinierii de la stația din Petrosino și să povestească totul. Apoi, poliția a transmis mai departe cazul procurorului care coordonează ancheta. Acum, după mărturia femeii, se așteaptă decizia judecătorului. 

În apărarea sa, românca în vârstă de 35 de ani aduce la cunoștință procurorului mai multe plângeri formulate anterior împotriva celor doi bărbați. Femeia spune că pe compatriotul ei l-a reclamat pentru că i-a postat fotografiile private pe rețelele de socializare, iar pe vecin pentru vătămare.

Pe scurt, românca de 35 de ani susține că cei doi bărbați s-au înțeles "să o ruineze".

Cazul este unul complicat și va trebui cercetat în amănunt de polițiștii italieni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel