Român săltat de pe aeroport, de îndată ce a pus piciorul în Germania, și dus direct la închisoare

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliția federală a prins un infractor pe aeroportul din Frankfurt. Românul era condamnat la 365 de zile de închisoare. 

Românul în vârstă de 49 de ani a fost verificat de polițiștii federali în Terminalul 1 al aeroportului din Frankfurt, în timpul unui control de rutină, pe 1 martie, și apoi a fost dus la penitenciarul din Preungesheim.

Motivul a fost acela că, în octombrie, bărbatul fusese condamnat de Tribunalul din Frankfurt la 335 de zile amendă de 10 euro fiecare pentru vătămare corporală periculoasă, pe care nu a putut să le plătească și, prin urmare, s-a ascuns.

Român săltat de pe aeroport, de îndată ce a pus piciorul în Germania, și dus direct la închisoare

 

Prin urmare, procuratura din Frankfurt a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele său, urmând ca acum să execute o pedeapsă înlocuitoare de 335 de zile de detenție.

În urmă cu câteva zile, un român a fost arestat în Germania după ce a sărit să bată un vânzător de mașini.

Vezi mai departe

 

Germania. Român arestat după o tentativă de omor. Totul a pornit de la vânzarea unei mașini

 

Vineri, 24 februarie 2023, un bărbat român în vârstă de 30 de ani s-a luat la ceartă cu un grup de 5 persoane, de asemenea români, în incinta unei proprietăți vacante a unei societăți comerciale din Wettstetten. Lucrurile au degenerat rapid.

Potrivit românului de 30 de ani, acesta dorea să vândă un autoturism unui potențial cumpărător în vârstă de 26 de ani. În timpul discuției, un membru al grupului de români, în vârstă de 36 de ani, a luat un ciocan și l-a lovit cu el în ceafă pe adversarul său. Acesta a suferit o rană adâncă la nivelul capului.
 
O a doua persoană din acest grup a lovit, de asemenea, victima cu pumnul în nas.
 
Toate cele cinci persoane au fugit cu mașinile lor într-o direcție necunoscută.

În cursul anchetei ulterioare, autorul principal, în vârstă de 36 de ani, și alte persoane implicate în această infracțiune au fost în cele din urmă arestați în Weißenburg. Mai multe unități de poliție din Franconia Mijlocie și Bavaria Superioară Nord au fost implicate în acțiunea poliției.
 
Sâmbătă, 25 februarie 2023, suspectul a fost adus în fața unui judecător de instrucție de la Tribunalul Regional din Ingolstadt, din ordinul parchetului. Judecătorul a emis un mandat de arestare pe numele bărbatului, iar acesta a fost dus la o instituție corecțională. El așteaptă procesul în care este suspectat de tentativă de omor prin imprudență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel