Român, reținut în SPANIA pentru furt. Ce OBIECT STRANIU a luat bărbatul dintr-o casă NELOCUITĂ

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român și amicul său au fost reținuți într-un orășel don Spania pentru că au pătruns într-o casă nelocuită, de unde au sustras mai multe sticle de alcool, dar și un ...cap de duș.

Polițiștii locali din Travesía de Vigo, Spania, au arestat, ieri, doi bărbați, un cetățen român și un localnic, suspectați că ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuință nelocuită din oraș. Evenimentele au avut loc în primele ore ale dimineții, când vecinii au alertat autoritățile după ce au auzit mai multe lovituri puternice care veneau de la etajul șase al clădirii, iar ulterior au văzut doi bărbați ieșind din clădire cu mai mulți saci și o valiză.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat doi suspecți, un localnic și un bărbat român, care au recunoscut că obiectele pe care le transportau le-au sustras dintr-un apartment nelocuit dintr-o clădire din Vigo, unde au pătruns după ce au forțat lacătul cu care era încuiată ușa. să rupă un lacăt instalat pe ușă. Agenții au găsit asupra lor o lanternă și un clește, cu care au forțat ușa, un DVD player, șurubelnițe, un „cap de duș” și mai multe sticle de alcool.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel