Român, prins cu pistolul cu electroșocuri la furat de motorină, în Olanda: Un altul este dat în urmărire

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 45 de ani, cu domiciliul necunoscut, a fost arestat sâmbătă seara pentru că a furat motorină dintr-un camion la o firmă de pe Rijksweg-Zuid din Rucphen, în Olanda.

Un român în vârstă de 45 de ani a fost arestat sâmbătă seara după ce a furat motorină dintr-un camion de la o firmă de pe Rijksweg-Zuid din Rucphen. Angajații companiei l-au văzut pe român împreună cu un alt bărbat sifonând motorină în bidoane în jurul orei zece și un sfert și au alertat poliția.

Român, prins cu pistolul cu electroșocuri la furat de motorină, în Olanda

 

În jurul orei 21.45, angajații firmei au anunțat poliția că două persoane ar fi sustras motorină din camioane în bidoane. Unul dintre cei doi hoți a luat-o la fugă după ce cei doi și-au dat seama că au fost prinși. Polițiștii au ajuns la fața locului și l-au prins pe bărbatul care era încă acolo. Acest lucru a reușit după ce un ofițer a amenințat că va folosi arma cu electroșocuri.

Suspectul a fost transferat la un complex de celule al poliției și va fi audiat duminică. Un câine polițist l-a căutat încă de sâmbătă seara pe cel de-al doilea suspect, dar nu a fost găsit. Compania a raportat furtul.


Român cu un cazier impresionant, prins la furat de combustibil de la un camion

 

Nu este pentru prima dată când șoferii români de camion sunt furați de motorina din rezervor. Un alt român a fost prins în timp ce fura motorină de la un camion, dintr-o benzinărie din Vittoria, Italia. Bărbatul, care se pregătea să fure 280 de litri de motorină dintr-un autotren articulat parcat la o benzinărie, a fost arestat de către personalul Brigăzii Volante a Postului de Poliție Vittoria și de către personalul Unității Operaționale Radiomobile a Companiei de Carabinieri Vittoria.

Concret, personalul care lucra în cadrul operațiunilor de control în teritoriu a intervenit în apropierea unei stații de benzină situată de-a lungul drumului național 115, unde a fost semnalat un furt de motorină dintr-un camion articulat staționat. Imediat la sosire, ofițerii au observat un individ la bordul unui autoturism care, la vederea lor, a fugit imediat, încercând să își piardă urmele. 

Prin urmare, operatorii au pornit prompt în urmărirea fugarului și abia după o urmărire îndrăzneață au reușit să-l oprească, cu mare dificultate, având în vedere rezistența activă opusă de individ, identificat ca fiind un tânăr de 32 de ani, de naționalitate română, cu mai multe antecedente penale pentru infracțiuni de diferite genuri, printre care vătămare corporală, amenințare și evaziune.

 

------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel