Român, înjunghiat mortal într-o închisoare din Barcelona. Agresorul i-a aplicat 29 de lovituri de cuţit

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
penitenciar_spania
penitenciar_spania

Un român, condamnat pentru prostituție cu minori, a fost ucis de un alt deținut, marți după-amiază, la închisoarea Brians 2, în Sant Esteve Sesrovires (Barcelona). Agresorul, care execută o pedeapsă pentru crimă și jaf cu violență, l-a înjunghiat de 29 de ori în curtea modulului 3, după cum au înregistrat camerele de supraveghere ale centrului penitenciar.

Conducerea penitenciarului l-a izolat pe deținut și a transferat dosarul judecătorului de serviciu, care va cerceta faptele. Asasinatul s-a produs în jurul orei 19:20, crima fiind confirmată și de Departamentul de Justiție.Surse din penitenciar adaugă că victimă a primit patru în gât și restul în piept, ceea ce indică un grad ridicat de cruzime. Aceleași surse suspectează că a fost o crimă premeditată, care a urmărit pedepsirea deținutului (așa-numita lege a închisorii) pentru infracțiunile sale sexuale împotriva minorilor, deși instanța trebuie să clarifice acum motivul crimei.

Victima de 32 de ani era un proxenet care ispășea o pedeapsă pentru prostituție cu minori și a persoane cu dizabilități, precum și pentru violență. În 2012, Tribunalul din Barcelona l-a condamnat la 15 ani de închisoare, pentru că a forțat o minoră să se prostitueze într-un apartament din oraș, informează El Pais

Bărbatul și o femeie o capturaseră pe minoră în timp ce pleca din România în Italia și au supus-o unui calvar de maltratare, amenințări și răni. Fata a fost nevoită să se prostitueze la Roma, Zaragoza și, în cele din urmă, la Barcelona, unde Poliția Națională a Spaniei a arestat cuplul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel