Român înecat într-un lac din Constanța. Trupul neînsuflețit, zărit de o turistă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O turistă a văzut plutind pe luciul apei trupul unui bărbat și a cerut imediat ajutor.  Echipele de intervenție, care au ajuns la lacul Tăbăcăriei din Constanța, l-au adus la mal, dar nu au mai putut face nimic pentru victimă. O anchetă urmează să clarifice în ce condiții a murit bărbatul, care avea aproximativ 60 de ani.

„Sosiţi la faţa locului, colegii mei au văzut un bărbat plutind la aproximativ 3-4 metri distanţă de mal. Au intervenit cu mijloacele din dotare, l-au scos pe acesta la mal, dar din păcate a fost declarat decedat la faţa locului de medicii de pe echipajul de la ambulanţă”, a declarat Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.

„Din primele cercetări s-a stabilit faptul că nu sunt prezente urme de violenţă la nivelul feței sau a trunchiului, precizăm faptul că identitatea persoanei nu a fost stabilită până la acest moment. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală”, a spus Cristina Gavriloaie, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Poliţiştii iau în calcul în acest moment toate ipotezele şi urmează să stabilească în urma anchetei cum a ajuns bărbatul de aproximativ 60 de ani în apă, transmit StirilePROTV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel