Român de 21 de ani, mort într-un accident cumplit în Germania. Parchetul a deschis o anchetă

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Echipajele de intervenție au ajuns rapid la fața locului
Echipajele de intervenție au ajuns rapid la fața locului

Un român în vârstă de doar 21 de ani a murit într-un grav accident rutier, petrecut sâmbătă dimineață, în Germania. El s-a izbit cu mașina într-un copac între Schalkstetten și Amstetten. 

Un accident grav a avut loc sâmbătă dimineața, pe drumul dintre Schalkstetten și Amstetten. Puțin după ora 3 dimineața, un tânăr de 21 de ani a vrut să depășească cu mașina sa un alt vehicul pe drumul districtual 7313.

Din informațiile publicate de Sudwest Presse, tânărul, care era singur în mașină, se pare că a pierdut controlul asupra Golfului său, a virat la stânga pe acostament, a derapat și s-a izbit cu putere de un copac aflat pe marginea drumului.

Serviciile de urgență și primii care au intervenit la fața locului nu au putut face nimic pentru a-l ajuta pe bărbatul grav rănit. Acesta a murit din cauza rănilor grave suferite la locul accidentului.

Parchetul ordonă o anchetă în cazul accidentului

 

Parchetul din Ulm a ordonat întocmirea unui raport. Mașina șoferului a fost avariată în totalitate. Poliția a estimat pagubele la 10.000 de euro. Nu a avut loc nicio coliziune cu mașina depășită.

Conform informațiilor din anchetă, se pare că tânărul de 21 de ani a fost responsabil pentru accident. Pompierii și serviciile de salvare s-au deplasat la fața locului cu un contingent important.

Drumul dintre Schalkstetten și Amstetten a fost închis complet câteva ore.

 

--------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel