Român condamnat pentru proxenetism în Italia, capturat în Austria după aproape 5 ani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Românul Cristi Petrișor Lazăr, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat în Austria, după ce se sustrăgea pedepsei cu închisoarea primită încă din 2015.

Pe numele românului era emis un mandat european de arestare, pentru executarea unei pedepse de 4 ani și 8 luni de închisoare. Cristi Petrișor Lazăr a fost condamnat pentru instigare, exploatare și facilitare a prostituției de Curtea de Vicenza, potrivit ilgazzetino.it.

Bărbatul a dispărut din Italia încă dinainte de a-și afla sentința. După o verificare aleatorie de către poliția austriacă, aceștia au descoperit că numele său se află în baza de date a poliției. Carabinierii Secției de Operații Bassano au fost avertizați de colegii austrieci, astfel că Lazăr a fost predat autorităților din peninsulă și dus la închisoarea din Tolmezzo (Udine), unde se află acum la dispoziția autorităților judiciare.

Bărbatul a fost reținut din 2015, fiind prins în flagrant când organiza  „întâlnire“ pentru o tânără româncă de 21 de ani. Ulterior, fata le-a spus polițiștilor că acesta o forțează să prctice prostituția, reclamând și numeroase episoade de violențăși agresuni sexuale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel