Român condamnat pentru o serie de furturi în Olanda: "A venit aici să lucreze în construcții, dar s-a lăsat sedus"

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român în vârstă de 33 de ani, care locuiește în Ostende, Belgia, a fost condamnat la 12 luni de închisoare cu suspendare pentru comiterea a șapte infracțiuni de furt din magazine.

Bărbatul a fost prins furând din magazine în Nieuwpoort pe 5 noiembrie anul trecut. Investigațiile poliției au arătat că acesta era încă eligibil pentru furt din magazine în De Panne, Koksijde, Ostende și Middelkerke.

Prada sa era diversă: de la parfumuri la haine și alte obiecte. Este vorba de șase furturi efective și o tentativă.

Român condamnat pentru o serie de furturi în Olanda

 

"A venit în Belgia din țara sa de origine pentru că aici putea câștiga mai mult în construcții. Din nefericire, s-a lăsat tentat să comită și el furturi", a declarat avocatul său, care a cerut și astfel a primit o condamnare la închisoare cu suspendare.

 

Muncitor român, „năucit“ de mirajul magazinelor din Belgia: „A fost tentat să comită și el furturi“

 

F.C. român de 33 de ani a fost prins în flagrant delict la Nieuwpoort, pe 5 noiembrie anul trecut, când a fost prins după ce a furat din magazine. S-a dovedit că bărbatul mai dăduse lovituri și în De Panne, Koksijde, Ostende și Middelkerke în aceeași zi și cu câteva zile înainte. Bărbatul a furat pentru parfumuri și haine la Ici Paris XL, la Hema, la Jack Wolfskin, Liu Jo și în alte câteva magazine. "Este vorba de șase furturi efective și o tentativă", a vorbit procurorul, care a cerut 12 luni de închisoare și o amendă de 1.400 de euro, potrivit Niewsblad.be.

"A venit aici să lucreze în construcții, dar s-a lăsat sedus"

 

Avocatul lui F.C. spera la o amânare. "Este în închisoare de mai bine de două luni și și-a învățat lecția. A venit din țara sa natală în Belgia pentru că aici putea câștiga mai mult în construcții. Faptul că a lucrat efectiv în construcții aici este dovedit și de faptul că, la un moment dat, a început să lucreze independent în subcontractare. Acest lucru i-a permis să trimită bani de buzunar familiei sale din țara sa de origine. Din păcate, a fost tentat să comită și el furturi. Cu toate acestea, a făcut-o singur și nu la comandă".

 

---------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH  

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6  

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel