Român, arestat la Roma. Bărbatul ascundea în casă arme și 5 kg de droguri

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Un bărbat de naționalitate română a fost arestat în urma unui control al carabinierilor. Aceștia i-au verificat apartamentul, iar ceea ce au găsit i-a lăsat mască. 

Carabinierii de la Compagnia di Roma Cassia au arestat un român, în vârstă de 51 de ani, cu antecedente. Acesta avea în posesia sa droguri pe care se presupune că le comercializa. De asemenea, bărbatul deținea ilegal mai multe arme și muniții. Acesta a fost acuzat de rezistență la un funcționar public, cât și descoperit cu obiecte ilegale.

 

Carabinierii au găsit în posesia românului mai multe tipuri de substanțe ilegale

 

Bărbatul mergea pe jos când carabinierii l-au oprit pentru un control normal. Acestuia i s-a cerut să arate documentele, iar reacția sa a fost de a fugi în încercarea de a se sustrage de la verificări. Carabinierii l-au oprit pe românul în vârstă de 51 de ani după câteva sute de metri. 

 

2. Italia. Ro... (italia--roman--traficant-de-droguri--arestat-de-carabinieri--barbatul--dat-de-gol-de-consumatorii-care-il-vizitau-non-stop.JPG)

 

Nereușind să înțeleagă motivele acestei atitudini, carabinierii au decis să efectueze o percheziție în apartamentul din apropiere al bărbatului. În locuința sa, agenții de poliție au găsit peste 3,5 kg de hașiș, aproximativ 1,3 kg de cocaină, mai mult de 600 g de marijuana, două pistoale deținute ilegal - unul de calibru 9 și unul de calibru 7,65 - cu încărcătoarele respective și o sută de cartușe de muniție. 

 

Bărbatul a fost arestat și trimis la închisoare

 

Bărbatul de naționalitate română a fost arestat, în timp ce toate materialele găsite în disponibilitatea sa au fost confiscate. Audierea de validare a avut deja loc, iar arestul a fost validat. Astfel, subiectul a fost trimis la închisoarea din Velletri. 

Cercetări suplimentare vor fi efectuate de către tehnicienii laboratorului balistic al RIS din Roma asupra armelor găsite. În prezent, acestea nu par a fi furate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel