Român arestat în Spania, după ce a tras cu pușca cu alice după patru prieteni cărora le datora bani

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român în vârstă de 44 de ani a fost arestat în Spania, după ce a tras cu o pușcă cu alice după 4 români cărora le datora bani. 

Agenții Poliției Naționale au arestat, la Motril (provincia Granada), un român în vârstă de 44 de ani. El este acuzat de infracțiunea de amenințare, după ce și-a exprimat intenția de a ucide un alt cetățean român împreună cu familia acestuia.

Totodată, românul cu antecedente penale este acuzat că a tras cu o pușcă cu alice după același român și a altor trei persoane care doreau să încaseze o datorie pentru achiziționarea unui vehicul uzat de ultimă generație.

În loc de banii datorați, românul a scos pușca cu alice 

 

Potrivit publicației locale ideal.es, incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de 31 august, atunci când un grup de patru cetățeni români, cu vârste cuprinse între 37 și 47 de ani, s-a dus la o fermă de la marginea orașului Motril cu intenția de a colecta o datorie de la un conațional.

Potrivit dosarului, în urmă cu trei luni, când deținutul și presupusul agresor a cumpărat de la un prieten, victima, un vehicul de lux importat din Germania.

Prețul vehiculului menționat a fost convenit între ambele părți la 22.000 de euro, din care românul arestat a plătit doar 10.000 de euro, ceilalți 12.000 de euro fiind rămași cu titlul de datorie.

După o perioadă în care vânzătorul a încercat să-l determine pe cumpărătorul mașinii să plătească datoria, în cele din urmă, în noaptea de 30 august, a mers acasă la el. 

Victima, în vârstă de 38 de ani, s-a dus la domiciliul debitorului în compania altor trei cetățeni români, dar aceștia au fost întâmpinați cu amenințări cu moartea la adresa lui și a familiei. Apoi, cei patru români, în mod neașteptat, au auzit mai multe împușcături.

În consecință, cei patru bărbați au urcat în vehicul și au demarat în trombă. Oamenii au constatat că vehiculul respectiv suferise mai multe daune, fiind urme de alice la capotă, partea din spate a rezervorului de combustibil și mânerul din dreapta față.

Polițiștii au fost chemați la domiciliul presupusului făptaș, găsind în interior o pușcă și o cutie cu alice.

Românul a fost arestat și pus la dispoziția autorității judiciare, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel