Român arestat în Germania, după ce a încercat să spargă o parfumerie. Ceilalți patru hoți au scăpat

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un român a fost arestat în Germania, după ce a încercat să jefuiască, alături de alți conaționali, o parfumerie din localitatea Altenburg, un oraș din Turingia. 

Un român a fost arestat de polițiștii germani după ce a încercat să jefuiască o parfumerie din localitatea Altenburg, landul Turingia. Incidentul s-a petrecut în noaptea de joi, 06 ianuarie, atunci când vecinii magazinului au informat poliția că mai mulți oameni au spart ușa și au intrat într-o parfumerie.

Mai multe patrule de poliție au intervenit la locul faptei. Potrivit martorilor, cei cinci spărgători au fugit imediat ce au văzut mașinile de poliție.

Oamenii legii au pornit imediat o vânătoare de oameni. Ulterior, pentru asta a fost folosit și un câine polițist. În cadrul acțiunii, a fost reținut un suspect în vârstă de 41 de ani, de naționalitate română. Doar el a fost identificat și arestat provizoriu, în timp ce toți ceilalți autori au reușit să scape.

Potrivit unui comunicat al poliției citat de publicația germană news.de, făptașii au vrut să fure parfumuri în valoare de câteva mii de euro. Speriați de intervenția rapidă a poliției, hoții au lăsat prada la locul spargerii.

Poliția penală din Altenburg a preluat ancheta asupra crimei. Acestea sunt încă în desfășurare. Martorii care pot oferi informații despre infracțiune sunt rugați să sune la 0365 / 8234-1465.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel