Român arestat, după ce și-a tâlhărit soția

Narcis Popa |
Data publicării:

Un bărbat a fost plasat sub control judiciar după ce și-ar fi tâlhărit soția, din gelozie, el luându-i acesteia telefonul mobil pentru a-i verifica mesajele și fotografiile, conform Poliției Neamț.

Incidentul a avut sâmbătă, în zona unei farmacii din orașul Târgu-Neamț. Femeia, în vârstă de 31 de ani, a fost luată cu forța de soțul ei, cu care se află în proces de divorț, și introdusă în mașina lui.

„Din anchetă au reieșit indicii că, în timp ce femeia se afla în apropierea unei unități farmaceutice din Târgu-Neamț, soțul său, în vârstă de 38 de ani, din comuna Bălțătești, județul Neamț, cu care se află în proces de divorț, ar fi exercitat acte de violență asupra acesteia și ar fi introdus-o cu forța în autoturismul său. În continuarea activității infracționale, acesta i-ar fi sustras telefonul mobil, după care a părăsit locul faptei.” - a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, pentru MEDIAFAX.

Bărbatul i-a trântit ușa peste degete și a plecat cu tot cu telefon

 

Potrivit unor surse, din gelozie, bărbatul i-a luat telefonul pentru a-i verifica mesajele și imaginile.

În acel moment, soția s-a dat jos din mașină și s-a dus la portiera lui pentru a-și recupera telefonul, dar bărbatul a trântit portiera și i-a prins degetele, după care a plecat cu tot cu telefonul ei.

După incident, femeia s-a dus la Poliție și l-a reclamat pe bărbat.

„În urma documentării activității infracționale, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat integral, telefonul mobil fiind restituit persoanei vătămate.” - a mai transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Duminică, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel