Român arestat după ce a violat timp de patru ani o fetiţă

Andreea Cosma |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O fetiţă de 14 ani a fost violată în mai multe rânduri de un bărbat din judeţul Hunedoara, abuzurile sexuale începând de când victima avea doar 10 ani, agresorul fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, a informat vineri Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Din cercetări a rezultat că fetiţa a fost agresată sexual în lunile septembrie 2016 şi septembrie 2019, iar mai apoi în februarie 2011. Faptele au avut loc prin constrângerea fetiţei, care a fost agresată fizic sau s-a aflat în imposibilitatea de a se apăra, afirmă procurorii.

"Din cercetările efectuate în cauză rezultă că inculpatul DIP, în cursul lunilor septembrie 2016 şi septembrie 2019, a întreţinut raporturi sexuale cu persoana vătămată VAE, în prezent în vârstă de 14 ani, prin constrângerea acesteia, exercitată prin acte de agresiune fizică, dar şi prin punerea şi profitarea de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa (infracţiunile de viol în formă consumată), iar în data de 24.02.2011 a încercat să întreţină cu aceeaşi persoană vătămată raporturi sexuale prin constrângere (infracţiunea de viol în forma tentativei)", se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Citeşte şi: Trei români arestaţi după ce au violat o minoră şi au filmat-o. Imaginile au fost postate pe internet

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, iar vineri procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au solicitat instanţei Judecătoriei Deva arestarea preventivă a suspectului pentru 30 de zile, cererea fiind admisă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel